Header image  
Vi vill inte nöjda kunder,utan lyckliga!
 
 
    home
 
Festlokaler

Nedan finner du länkar till populära festlokaler och festvåningar som finns att hyra i Malmö med omnejd.

 

Skeppsbron 2

Om oss
Utsikten över vattnet är bara en av våra aptitretare.
Vår matsal är byggd som en veranda i vinkel och är ljus och luftig och varm och ombonad på samma gång, med många personliga detaljer. Att läget bjuder på rikligt med havsluft, gör knappast saken sämre. Överallt har du utsikt över kanalen. På sommaren öppnar vi upp och du kan sitta ute och höra vattnet klucka mot kajen.

Ibland är det trevligt med en egen krog
Ibland vill man helt enkelt ha lite förnäm avskildhet, även när man är på krogen. Inte för att andra gäster skulle utgöra något problem, men känslan av avskildhet är nästan som att ha ett alldeles eget ställe. Ett ställe där du och dina gäster får exklusiv uppmärksamhet, total service och - naturligtvis - god mat och dryck. Och sedan har vi ju det där med att hålla tal; det räcker kanske att de närmaste får ta del av det.

Företagsfest, jubileum, kick off, födelsedagsfest eller släktmiddag. Välkomna till Skeppsbron Privat eller Skeppsbron Vinkällare.


telefon 040-30 62 02 e-mail info@skeppsbron2.com

 

Ärtholmsgårdens festvåningar

Om oss

Ärtholmsgården och dess personal erbjuder alltid något utöver det vanliga. I vår nyrenoverade matsal kan vi ta sällskap upp till 75 personer. Vid sidan om baren finns plats för orkester alternativt musikanläggning. Hos oss finns hemlagad mat i rejäla portioner med personlig servering.

Med en grönskande omgivning, centralt i Malmö och med bra parkeringsmöjligheter, kan det inte bli mer än lyckat. Välkomna!

telefon 040-824 44 e-mail webmaster@artholmen.se

 

Buddha Lounge

Om Oss

Arrangera din företagsfest hos oss! Under ledning av vår Bar- och Restaurangchef Caroline Oredsson skräddarsyr vi festen efter Era
behov och önskningar. Varför inte bjuda din personal på en afton i orientalisk anda. Med vår restaurang på bottenplan, lounge på andra och dansgolv med Vip-rum på tredje våningen har vi möjlighet att skapa en helkväll för Ert företag.

telefon 040-97 80 77e-mail info@buddhalounge.se